Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Vásárhelyről - de talán többről is szó lesz Washingtonban

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

ipari

Nemcsak a Washingtonban lévő amerikai külügyminisztériumban fogadják, de Hódmezővásárhely jó hírét is elviszi a tengeren túlra Márki-Zay Péter polgármester. Egy látogatás apropóján leendő befektetők figyelmét szeretné felhívni a városában rejlő lehetőségekre. A mellékelt szórólappal kívánja majd minél több potenciális érdeklődő látókörébe irányítani a várost. 

 

Az Amerikai Egyesült Államokbeli látogatás több helyen sajtóvisszhangot kapott. Vásárhely első embere amerikai politikusokkal, elemzőkkel, ott élő magyarokkal fog találkozni - magát a látogatást is utóbbiak szervezték. Az utazásával azonos időben Orbán Viktor is az USA-ban lesz. Márki-Zay Péter egy helyen elmondta: annak az esélye, hogy ugyanazon a napon fogadják őt a külügyminisztériumban, a miniszterelnököt pedig a Fehér Házban véletlen lenne, nagyon kicsi.


A szórólap ide kattintva letölthető.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp