Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Teret neveztek el Almási Istvánról

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Almasi

A lengyelországi Zgierz városában egy teret neveztek el  a tavaly novemberben elhunyt néhai vásárhelyi polgármesterről, Almási Istvánról. 

A négynapos ünnepi fesztiválra Hódmezővásárhelyre látogatott két testvérváros, a romániai Torda és a lengyelországi Zgierz delegációja. Kirándultak a környéken, részt vettek az ünnepi eseményeken, a visszajelzések szerint nagyon jól érezték magukat.

A lengyel küldöttség emellett egy örömteli hírrel is szolgált. Az utolsó estén rendezett díszvacsorán jelentették be: a városukban egy teret neveztek el a tavaly novemberben elhunyt néhai vásárhelyi polgármesterről, Almási Istvánról. A vásárhelyi városvezetés ezt nagy megtiszteltetésnek tekinti, ugyanakkor sajnálattal vette tudomásul, hogy a helyi Fidesz-frakció - hasonlóan a hivatalos, az önkormányzat által rendezett augusztus 20-i megemlékezéshez - erről a vacsoráról, illetve a szép gesztus bejelentéséről is távol maradt.

 

terkep

 

kep

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp