Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Térburkolatot kap a parkoló

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tavasszal megújul a stadion főbejáratánál a parkoló Hódmezővásárhelyen. Kormányzati támogatásból térkővel és vízelvezető-rendszerrel látják el a több mint 60 autó befogadására alkalmas területet.


A kormány 2,5 milliárd forint fejlesztési forrást juttat az idén Hódmezővásárhelynek. Ebből egy régóta fennálló problémát is megoldanak a csúcsi városrészben: rövidesen megújul a stadion, piac felőli parkolója. A nagyobb esőzések rendszeresen nehezítik a területhasználatot, ez gyökeresen megváltozik a jövőben.


- A parkolót térkővel rakják ki, speciális csövezéssel vezetik el az esővizet. Mind a piacra járóknak, mind a stadiont használó szülőknek és sportolóknak kulturált parkolást biztosít – mondta Grezsa István önkormányzati képviselő.

 

A több mint 60 férőhelyes parkoló kivitelezése a tervek szerint tavasszal kezdődik.

 

- Remélem, márciusban elindul a munka, és két hónapon belül el is készül – tette hozzá.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp