Gyengénlátó Változat

Tájékoztatás Településképi Arculati Kézikönyv elkészítéséről

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A 2016. évi LXXIV. törvény (Településképi törvény), továbbá annak felhatalmazása alapján a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet, valamint a 400/2016. (XII. 5.) és a 190/2009. (IX.15.) Korm. rendeletek tartalmazzák a Településképi Arculati Kézikönyv és a településképi rendelet elkészítésének, módosításának és elfogadásának rendjét.

 

A településrendezési eszközök készítése során minél szélesebb körben biztosítani kell a véleményező partnerek bevonását, és az elfogadott dokumentumok nyilvánosságát. 

 

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése elfogadta a Város Önkormányzatának Partnerségi Egyeztetési Szabályzatát. Az 1. számú melléklet tartalmazza az egyeztetésben résztvevő partnerek körét.


A Város Önkormányzatának Partnerségi Egyeztetési Szabályzata alapján az a partner tekinthető érintett partnernek, aki a tervezés előtt közzétett – jelen – felhívásra a város honlapján létrehozott regisztrációs ablakon keresztül regisztrált, vagy postai úton jelezte részvételi szándékát.

 

Az egyeztetésben résztvevők tájékoztatása Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala – 6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.– földszintjén megtalálható hirdetőtáblán elhelyezett, valamint a város honlapján – https://www.hodmezovasarhely.hu/telepulesrendezes  – és a helyi médiákban megjelenő hirdetményen keresztül történik.

 

A témában 2017. május 24.-én 1000–kor fórumot tartanak a városháza dísztermében (6800 Hódmezővásárhely Kossuth tér 1. emelet 6).

 

Kérjük, döntsön a most készülő munkában történő részvételi szándékáról, és regisztrációjával, vagy postai úton jelezze azt.

 

Almási István

polgármester

Eseménynaptár

Közelgő kiemelt események

Nagybata Márta kerámiafestő és Tóth Benedek korongos kiállítása 2017. augusztus 30. 00:00 - 2017. szeptember 24. 00:00
Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap 2017. szeptember 16. - 2017. szeptember 22.

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás