Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Tájékoztatás rendezési terv módosításáról

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata településrendezési tervének módosításáról hozott döntést. A döntés és az előzetes tájékoztatásra érkezett észrevételek alapján elkészült a tervmódosítás tételit tartalmazó véleményezési dokumentáció.

 

Ennek megfelelően a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet szerint a településrendezési eszköz módosításának tájékoztatási szakasza indult el.


A tervkészítés során minél szélesebb körben biztosítani kell a véleményező partnerek bevonását, és a dokumentumok nyilvánosságát.


A tervmódosítás tételei, a partnerségi felhívás a város honlapján http://www.hodmezovasarhely.hu/telepulesrendezes/ érhető el.


Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése által elfogadott a Város Önkormányzatának Partnerségi Egyeztetési Szabályzata alapján az a partner tekinthető érintett partnernek, aki a közzétett felhívásra az abban megjelölt időpontig a város honlapján létrehozott regisztrációs ablakon keresztül regisztrált, vagy postai úton jelezte részvételi szándékát.Almási István
polgármester

Eseménynaptár

Közelgő események

Évszázadok a Hód tó partján – Houdtól Újvárosig 2018. január 2. - 2018. december 30.
"Vásárhelyi Művészélet 1900-1990" című budapesti kiállítás 2018. február 8. 18:00 - 2018. április 29. 18:00

Választás 2018

Időközi polgármester-választás 2018

Országgyűlési választás

Országgyűlési Választás 2018

Országgyűlési képviselő

Lázár János országgyűlési képviselő weboldala

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp