Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Vásárhely is aláírta a szerződést

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

ogy


Együttműködési szerződést kötött a külhoni magyar iskolaválasztás és a Kárpát-medencei középiskolai kapcsolatok erősítése érdekében a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) és a Rákóczi Szövetség. A Parlamentben tartott eseményen Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter is részt vett. Kövér László, az Országgyűlés elnöke mellett felszólal Szita Károly, az MJVSZ elnöke, Halzl József, a Rákóczi Szövetség tiszteletbeli elnöke és Csáky Csongor, a Rákóczi Szövetség elnöke.


Az MJVSZ fontosnak tartja a külhoni magyar közösségek megmaradását, ennek érdekében hosszú távon partnerségéről és támogatásáról biztosítja a Rákóczi Szövetséget. Az együttműködés magában foglalja a szövetség középiskolásokat megszólító programjainak minél szélesebb körű kiterjesztését a megyei jogú városok iskoláira is.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp