Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Szépül a Hősök tere

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Egyszerre több mint 30 fejlesztés zajlik Hódmezővásárhelyen. A Hősök terénél is dolgoznak, ahol a Tóth Sándor és a Dr. Imre József utcák közötti szakaszon már felbontották a burkolatot. A 72 millió forintos beruházás jövő nyárra készül el.

 

- Ha a házaktól indulunk ki, akkor mellettük lesz egy járda, amelyet egy autóútszakasz, majd egy kerékpársáv követ. A jelenlegi közvilágításig lehet közlekedni, onnantól pedig a kőfalig zöldfelület lesz. Ez a rész is harmonizál majd a környékkel, a Kossuth térrel és a Hősök tere más részével – mondta Vágó János önkormányzati képviselő, a hódmezővásárhelyi Tóth Sándor és Dr. Imre József utcák közötti fejlesztésről.

 

A parkrészt úgy alakítják ki, hogy kerékpártárolóknak is maradjon hely, hiszen ez a szakasz is beékelődik a város bicikliút hálózatába.  A beruházás látványos szakasza a fagyok után, tavasszal kezdődhet, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor nyárra elkészül a kőfal melletti sétány, a városháza és a kórház között. Ennek a szakasznak a korszerűsítésére a Településfejlesztési Operatív Programból közel 72 millió forintot fordítanak.

 

 

Eseménynaptár

Közelgő események

64. Vásárhelyi Őszi Tárlat 2017. október 8. 12:00 - 2017. december 3. 17:00
I. Advent vasárnap 2017. december 3. 15:00 - 17:00

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp