Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Szombatig várjuk a mártélyi számlákat

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

lol

 

Ne feledjék a mártélyi üdülőtulajdonosok: november 30-ig mutathatják be a vásárhelyi városháza földszinti 27-es irodájában, vagy küldhetik el szkennelve a filakne@hodmezovasarhely.hu címre a szennyvízszippantási számláikat. A kötelezettség közel 300 tulajdonost érint.

Mindezt egy, a környezet megóvását célzó helyi rendelet szabályozza. Ha a nyaralókban volt vízfogyasztás, feltehetőleg keletkezett szennyvíz is. A Tisza és holtágai hullámterében lévő ingatlanok szennyvízgyűjtő medencéit minden évben még a várható áradás előtt, de legkésőbb október 31-ig ki kell üríteni. Erre a vásárhelyi önkormányzat fel szokta hívni a tulajdonosok figyelmét. Azt, hogy a szennyvízszippantás valóban megtörtént, a bemutatott számlával kell igazolni.

A rendelet bővebben itt olvasható: https://kozigazgatas.hodmezovasarhely.hu/images/rendeletek/1993/1993_22.pdf

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp