Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Rendbe tették a fiatal erdőt

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

kozm

Az őszi munkák lassan befejeződnek Szentkirályon.

Idén az erdőben kézi sorközművelés, kézi ápolási munka nem történt, csak gépi ápolás, tájékoztatott Rárósiné Tapodi Petronella városi kertész. A tavaszi csapadék hasznosítására tavaszi tárcsázást végzettek a HMSZ Zrt. munkatársai. Őszi ápolásként szintén a HMSZ Zrt. munkatársai segítségével a sorok közötti szárzúzás és tárcsázás is megtörténik. Ezzel is felkészítik a 25 hektáros területen lévő faállományt a téli csapadék hasznosítására.

Az erdészeti programban részt vevő közfoglalkoztatottak az idei évben új fásított területeket hoztak létre, az ő munkájukat a városi kertész külön kiemelte. A szentkirályi erdő faállományának kibontását a tavaszi hónapokra tervezik.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp