Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Rajzold le az új parkot!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

rajz

A hódmezővásárhelyi önkormányzat és a kivitelező 2018. szeptember 18-án 14 órakor tartja a Zöld Hódmezővásárhely projekt nyitórendezvényét.

A fejlesztés nyomán új pihenőpark épül az egykori Kossuth-iskola helyén, közel 2 hektáron tó, játszótér, sportolási lehetőség, több napozódomb is lesz. Az ünnepi esemény kapcsán Hogyan képzeled el az új pihenőparkot? címmel rajpályázatot hirdetünk hódmezővásárhelyi iskolákban tanuló diákok részére. Bármilyen technikával készült műveket várunk A/4-es méretben. Minden gyermek ajándékban részesül. A beérkezett alkotásokból a projektnyitó ünnepségen egy kiállítást rendezünk. A rajzokat 2018. szeptember 18-én 10 óráig adhatják le a városháza portáján. A művek hátoldalára kérjük, írják rá a gyermek nevét, osztályát és az iskola nevét.

Az új pihenőpark helszínrajza:


terkep


Bővebben a www.zoldhodmezovasarhely.hu oldalon olvashatnak a projektről az érdeklődők.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp