Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Pályázat tanyakorszerűsítésre

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Március utolsó napjától április végéig pályázhatnak az önkormányzatok és a magánszemélyek tanyakorszerűsítésre. Az érintettek Hódmezővásárhelyen a Petőfi utca 6. szám alatt a Gazdasági Egyesületnél kérhetnek információt, illetve segítséget a pályázatok benyújtásához.

 

Tanyavillamosításra, ivóvízellátásra, -fejlesztésre, valamint szennyvízrendszer kiépítésére és fejlesztésére pályázhatnak március 31-étől a Vidékfejlesztési Program több mint 8,2 milliárdos forráskeretéből. Ebből 6 milliárd forint az önkormányzatokra, 2 milliárd magánszemélyekre, azaz külterületi tanyaingatlanon élőkre vonatkozik.

 

- Előnyt élveznek azok, akik megújuló energiát használnak, tehát napelemet vagy napkollektort szeretnének. Emellett lehetőség van kút fúrására, illetve a kúthoz kapcsolódóan víztisztító berendezés, valamint aggregátor beszerzésére is. A tanyaingatlanon házi szennyvíztisztító elhelyezésére, illetve telepítésére is pályázhatnak – mondta Benkő Zsolt hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő.

 

Magánszemélyeknél 6,2 millió forint a maximális támogatási összeg, önkormányzatoknál pedig 50 millió forint.

 

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp