Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Tájékoztatás Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város területén az orvosi ügyeleti ellátásról

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

lol

 

Az alapellátási központi ügyelet célja és feladata az érintett lakosság háziorvosi rendelési és rendelkezésre állási időn kívül történő, alapellátási szintű sürgősségi ellátása az adott területet ellátó mentőszolgálattal együttműködve.


A kijárási korlátozások enyhítése, illetőleg a háziorvosi rendelések újra nyitására vonatkozó rendeletek mellett az orvosi ügyeleteken az eljárásrend nem változik.


A beérkező betegeket továbbra is kikérdezés után látják el, azaz az épületi ajtó továbbra is zárt, és a fertőzésveszély miatt szükséges a belépéshez a kikérdezési protokoll.


Tisztelettel kérjük az ellátásra szorulókat, hogy továbbra is csak a tényleg indokolt, akut esetekben keressék fel az ügyeletet, a több napos problémákkal alapvetően a háziorvosi rendeléseket vegyék igénybe az orvosi ügyelet túlterhelésének elkerülése, és a zökkenőmentes betegellátás érdekében.

 

A teljes tájékoztatót megtekintheti az alábbi linkre kattintva: lol

 

Fotó: Google

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp