Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Nagyobb területen kér szúnyogirtást a város

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A városüzemeltetés Márki-Zay Péter polgármester megbízásából levélben kérte a katasztrófavédelem megyei igazgatóságát arra, hogy bővebb körben végezzenek szúnyogirtásokat Hódmezővásárhelyen.

"Városunk területén a jelentős szúnyoginvázió kapcsán az eddig 200 hektáron történt földi kémiai szúnyoggyérítés nagyobb hektáron történjen. ... Hódmezővásárhely belterületi városhatárát jelentős csatornahálózat veszi körül, melyek területén a korábbi évekhez képest jóval magasabb a vízállás. Önkormányzatunk már saját hatáskörében két alkalommal gyérített szúnyogot, alkalmanként 400 hektáron, de ez sajnos kevésnek bizonyult." - egyebek mellett ezzel indokolja az önkormányzat a kérést.

 

Korábban megírtuk: Vásárhelyen az országos központi szúnyoggyérítés részeként a katasztrófavédők ma, július 8-án légi, szerdán földi (tartaléknap július 11-12.) kémiai védekezést végeznek.

 

 

(fotó: pixabay.com)

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp