Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Mobillal is fizethetünk helyi adót

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

mobile

A hagyományos fizetési módok mellett a magánszemélyek részére lehetőséget van arra, hogy a vásárhelyi helyi adókat mobiltelefonon keresztül rendezzék.

Ehhez nincs szükségük másra, mint egy Android vagy iOS rendszerű okostelefonra, internetes fizetésre alkalmas bankkártyára és az értesítőn található QR-kódra van szükség.

Az egyenlegértesítőkben bizonyos adónemek után egy-egy QR-kód látható. Az iCsekk alkalmazás telepítését és az ebbe az alkalmazásba történő regisztrációt követően a Számlakód beolvasás menüpontot megnyitva olvashatják be a rendezni kívánt adóhoz tartozó QR-kódot. Ekkor a készülék kijelzőjén az alábbi adatok jelennek meg: adónem, esedékesség, összeg, azonosító. Ha meggyőződtek ezek helyességéről, akkor a Fizet gomb megnyomásával és a bankkártyájuk segítségével egyszerűen és gyorsan kiegyenlíthetik az adójukat. A befizetésről igazolást is kérhetnek e-mailben, de lehetőség lesz későbbi fizetésre. Az alkalmazás használata ingyenes, ugyanakkor letöltése és használata adatforgalommal járhat.További információt az icsekk.hu oldalon találhatnak.


iOS alkalmazás

Android alkalmazás

Eseménynaptár

Közelgő események

Wass Albert meseillusztrációs kiállítás 2019. február 11. 15:00 - 2019. február 23. 13:00

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp