Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Mobillal is fizethetünk helyi adót

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

mobile

A hagyományos fizetési módok mellett a magánszemélyek részére lehetőséget van arra, hogy a vásárhelyi helyi adókat mobiltelefonon keresztül rendezzék.

Ehhez nincs szükségük másra, mint egy Android vagy iOS rendszerű okostelefonra, internetes fizetésre alkalmas bankkártyára és az értesítőn található QR-kódra van szükség.

Az egyenlegértesítőkben bizonyos adónemek után egy-egy QR-kód látható. Az iCsekk alkalmazás telepítését és az ebbe az alkalmazásba történő regisztrációt követően a Számlakód beolvasás menüpontot megnyitva olvashatják be a rendezni kívánt adóhoz tartozó QR-kódot. Ekkor a készülék kijelzőjén az alábbi adatok jelennek meg: adónem, esedékesség, összeg, azonosító. Ha meggyőződtek ezek helyességéről, akkor a Fizet gomb megnyomásával és a bankkártyájuk segítségével egyszerűen és gyorsan kiegyenlíthetik az adójukat. A befizetésről igazolást is kérhetnek e-mailben, de lehetőség lesz későbbi fizetésre. Az alkalmazás használata ingyenes, ugyanakkor letöltése és használata adatforgalommal járhat.További információt az icsekk.hu oldalon találhatnak.


iOS alkalmazás

Android alkalmazás

Eseménynaptár

Közelgő események

A látványos raktár: butella, motolla, behívótábla 2018. január 1. - 2018. december 31.
Hétköznapok Vénuszai 2018. január 1. - 2018. december 31.
Évszázadok a Hód tó partján – Houdtól Újvárosig 2018. január 2. - 2018. december 30.

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp