Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Megnyílt a mezőgazdasági kiállítás

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

meghivo


Haszonállat bírálatokkal, bemutatókkal, vásárral várja mától szombatig látogatók ezreit a Hód-Mezőgazda Zrt. a XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár. 

 

lol

 

Az ünnepélyes megnyitón a cég vezérigazgatója, Antal Gábor kihangsúlyozta, hogy a vásárhelyi szakkiállítás ettől az évtől az OMÉK társrendezvényévé vált.

 

lol

 

 

lollol


Márki-Zay Péter polgármester köszöntőjében elmondta: a kiállítás mára már nem csupán színvonalas szakmai találkozó, de turisztikai látványosság is lett, amelyen több ország képviselője van jelen. - Odaadást, szorgalmat igényel az állattartás, egyre kevesebb ember vállalja az elkötelezettséget - tette hozzá. A látogatókat Ondré Péter, az AgrárMarketing Centrum ügyvezetője, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetője és Farkas Sándor parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes is köszöntötte. Szerepelt a protokoll listán, de nem volt jelent a nyitóünnepségen sem Nagy István agrárminiszter, sem Lázár János.

 

Vásárhely polgármestere és Pat Kelly, Írország budapesti nagykövete a hivatalos ceremónia után váltott pár szót. Örömüket fejezték ki amiatt, hogy ír cég is állít ki az alföldi városban, valamint érdeklődő szakemberek is szép számmal érkeztek a szigetországból.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp