Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Megújultak a Malom utcai ovi mosdói

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Az 50 éves porcelángyár újította fel Hódmezővásárhelyen, a Malom utcai óvoda mosdóit. Az épület energetikai korszerűsítésére korábban 50 millió forintot költött az önkormányzat.

 

Támogatással újultak meg a hódmezővásárhelyi Malom utcai óvoda mosdói. A Villeroy & Boch Magyarország Kft., az egykori Alföldi Porcelángyár utódja 2015-ben ünnepelte alapításának 50. évfordulóját. A félévszázados jubileum apropóján jótékonykodtak.

- Egyedi sorszámú mosdókat gyártottunk, ezek értékesítéséből újítottuk fel a mosdókat. A szintén vásárhelyi Keramitalia Kft. pedig felajánlotta a burkolókat – mondta Hideg Gábor, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. igazgatója.

A beruházással igazán 21. századi oviba járhatnak a gyerekek. Korábban ugyanis az önkormányzat pályázati támogatással 50 millió forintot költött a Malom utcai óvoda energetikai korszerűsítésére – tette hozzá Almási István, a város polgármestere.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp