Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Megújult a piac és a stadion parkolója

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Már használható a felújított hódmezővásárhelyi piac és stadion közös parkolója. Ugyanúgy fizetni kell érte, mint korábban, de aki sokat megfordul itt, érdemes éves bérletet váltania.

 

 

Még az év elején kapott a város 2,5 milliárd forint kormányzati támogatást. Úgy döntött a hódmezővásárhelyi önkormányzat, hogy ebből az összegből többek között a piac és a stadion közös parkolóját teszi rendbe, 30 millió forintból.

 

- Ez egy nagyon rossz állapotban lévő parkoló volt, tele hepehupával, kőszórással, megállt rajta a víz. 2500 négyzetméteres új parkolót alakítottunk ki, így nem fordulhat elő a későbbiekben, hogy megáll a víz és tócsákba kell kiszállni - mondta Fekete Ferenc önkormányzati képviselő.

 

Aki a piacon szeretne vásárolni vagy a stadionba tart, a parkolásért a jövőben is fizetnie kell.

 

- Az új parkolási rendeletben zónabérletet lehet vásárolni, így évi 36 ezer forintért parkolhatnak itt. Ezt az összeget, ha napi szintre bontjuk, akkor 100 forint. Aki sokat jár a piacra és a stadionba, érdemes elgondolkodnia ezen a konstrukción - tette hozzá az önkormányzati képviselő.

 

A két bejáratnál egy-egy kaput is elhelyeztek azért, hogy nehéz gépjárművek ne férjenek át. Személyautók használhatják a parkolót.

Eseménynaptár

Közelgő események

Évszázadok a Hód tó partján – Houdtól Újvárosig 2018. január 2. - 2018. december 30.
"FÉNYEK JÁTÉKA" - Zoltai Attila kiállítása 2018. április 14. - 2018. május 27.
Gyermeknap a gyermekkönyvtárban 2018. május 26. 09:00 - 13:00
Gyermeknap 2018. május 27. 10:00 - 19:00

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp