Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Megnyílt a Paktum Iroda

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Megnyílt a Paktum Iroda a hódmezővásárhelyi Városi Irodaház második emeletén. Közvetítő szerepet tölthet be a versenyszféra és a munkaügyi központ között. A cél, hogy a vásárhelyi vállalkozások olyan képzésekben, támogatásokban gondolkodjanak, melyek valóban segítik gazdasági fejlődésüket.

 

Összesen 821 millió forintot nyert a hódmezővásárhelyi önkormányzat és a kormányhivatal a Terület és Településfejlesztési Operatív Programból a város és térségének gazdaság- és foglalkoztatás fejlesztésére. Ennek keretében jött létre és nyitotta meg kapuit a Paktum Iroda.

 

- Célja, hogy összegyűjtse azokat az információkat a vállalkozásoktól, a versenyszférától, amelyekkel tudja támogatni, segíteni a munkaügyi központ tevékenységét. Olyan képzések, támogatások legyenek elérhetők a vásárhelyi vállalkozásoknak, amelyekre valóban igény van, és valóban segíti a gazdasági fejlődésüket - mondta Hegedűs Zoltán alpolgármester.

 

Az iroda közvetítő pontként működhet a vállalkozások és a munkaügyi központ között.

 

- Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek létszámot szeretnének bővíteni, vagy munkaerőhiányuk van, csatlakozzanak és jöjjenek el az irodába, mondják el igényüket. Ezen kívül, amikor a támogatások elindulnak, akár a magánszemélyek is ellátogathatnak, amennyiben úgy érzik, hogy a munkaügyi központban nem sikerült olyan támogatást találniuk, amelyekre szükségük lenne. Jelenleg arra várunk, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium az általunk benyújtott támogatási formákat elfogadja - tette hozzá Hegedűs Zoltán.

 

A Paktum Iroda a Városi Irodaház második emeletén várja az érdeklődőket hétfőtől csütörtökig reggel 8 órától délután 4-ig, péntekenként pedig délután fél 2-ig.

Koronavírus információk

korona

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Városi mobilapp

Városi mobilapp