Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Majálisozzon együtt Hódmezővásárhely!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

majalis

Mindannyian emlékszünk még azokra a május 1-jei ünnepekre, ahol a családdal, a barátokkal töltöttünk együtt egy feledhetetlen tavaszi napot. Ezt szeretnénk ismét meghonosítani Hódmezővásárhelyen. 

Egy valódi, jó hangulatú retro május 1-jét szervezünk a vásárhelyi Népkertbe. Várjuk árusok (cukorka, fagyi, kürtős kalács, vattacukor, kolbász, virsli, sör, üdítő, bazáráru...), vidámparkosok jelentkezését. A forgalmazott termékekről árajánlatot kérünk. A jelentkezésüket 2019. április 10-ig küldhetik el a kovacs.maria@hodmezovasarhely.hu, vagy a szarvas.timea@hodmezovasarhely.hu elektronikus címekre. 

A programok részleteiről itt, a város honlapján (www.hodmezovasarhely.hu) és a Facebookon A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata nevű oldalon adunk majd rendszeresen felvilágosítást.


(fotó: pixapay)

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp