Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Korszerűsítik a Tornyai utcai rendelőt

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A felújítási munkák közel 80 százalékával elkészültek a hódmezővásárhelyi Tornyai utcai orvosi rendelőben. A régi műemlék jellegű épület korszerűsítésével, a mai kor igényeinek megfelelően tudja ellátni a Susánban élőket.

 

 

Öt hónappal ezelőtt kezdődött a hódmezővásárhelyi Tornyai utcai orvosi rendelő korszerűsítése - Településfejlesztési Operatív Program – 60 millió forintból.

   

- Elkészült az épület belső szigetelése, megújult a tetőszerkezet. A festés és burkolás van hátra. Bízunk abban, hogy októberben a régi műemlék jellegű épület, a mai kor igényeinek megfelelően felújított intézményként a két háziorvosunkat és a betegeket visszavárja – jegyezte meg Bálint Gabriella önkormányzati képviselő.

 

Az épület belső helyiségei gyökeresen átalakulnak: 2 rendelő, valamint 1 vizsgáló, 1 nagyobb váróterem fogadja majd a betegeket, illetve mosdókat és öltözőket is kialakítottak. Ami a legfontosabb, hogy akadálymentes lesz az épület, a Nyúl utcából lehet majd  bejutni a rendelőbe, ahol egy rámpa is készül, valamint fotocellás ajtót is szerelnek fel. A rendelőintézet udvarában négy parkolót alakítanak ki – hangzott el.

Eseménynaptár

Közelgő események

A látványos raktár: butella, motolla, behívótábla 2018. január 1. - 2018. december 31.
Hétköznapok Vénuszai 2018. január 1. - 2018. december 31.
Évszázadok a Hód tó partján – Houdtól Újvárosig 2018. január 2. - 2018. december 30.

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp