Vásárhely kővel van kerítve...


A Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola és a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola közös munkára hívta az intézményben tanuló diákokat, szüleiket és a pedagógusokat a TÁMOP 3.1.4.B "Köznevelés az iskolában" című projekt keretében. Célja volt, hogy helyi értékekre hívja fel a figyelmet, középpontba állítva a lakóhely és közvetlen környezetének múltját – jelenét és jövőjét.

A korszerű kommunikációs eszközök felhasználásával feltérképeztük városunk értékeit, fotókkal dokumentáltuk a civil szervezetekkel együttműködve. Az elkészült képek egy-egy hely, látogató szemszögéből készült bemutatását jelentették. Bízunk benne, az elkészült térkép egyedülálló módon erősíti a lakóhelyhez kötődést, mutatja be a város arculatát!

Jelen program keretében két nevezetesség – a Bodzásparti Iskola és a Téglagyári Tanösvény - került közkincsként az érdeklődők elé. Azonban városunk ennél több érdekes helyet is kínál, amelynek megismerése, népszerűsítése- mindannyiunk közös ügye.

Elérhető közelségbe hozza az internet kínálta információkat, napi szinten látogatható értékek, helyek bemutatásával. A legnagyobb turisztikai érték pedig az, ha mi magunk mutatjuk meg, milyen csodálatos helyen élünk!

Induljunk együtt! Mit rejt a Kőfal?


Cserhát


Turi Csaba ~ Vásárhely Rocks! ~ Vásárhely kővel van kerítve


Kapcsolódj be Te is a program fejlesztésébe!
Kapcsolat: iskola@szentistvanisk.hu és az iskola@vargatamas.hu