Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Lakossági véleményeket várunk a hódmezővásárhelyi klímastratégiához

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

lol

 

A hódmezővásárhelyi klímastratégia megalkotásának célja a klímaváltozás okozta kockázatok megelőzése, a hatások mérséklése, az alkalmazkodó-képesség és a hatásokhoz való alkalmazkodás javítása. A helyi feltételekhez illeszkedő dokumentum az érintettek széles körének bevonásával fogja meghatározni a legfontosabb beavatkozási igényeket.


A stratégia egy átfogó helyzetértékelés, célmeghatározás és terv a következő 20-30 évre, míg az intézkedési terv olyan helyi-szomszédsági intézkedések listája, amelyek közül már számos intézkedés 2020-ban is megvalósulhat. Ezek véleményezésére nyílik most lehetősége városunk lakosságának. Április folyamán várjuk mindkét dokumentumelemmel kapcsolatban a szövegszerű javaslatokat, a mindennapi életből vett észrevételeket és ötleteket, legyen szó akár növények ültetéséről, a gépjármű-forgalom csillapításáról, füstölgő kéményekről vagy hulladékgyűjtéssel kapcsolatos meglátásokról. Minden ötlet jó ötlet!
A hozzászólásokat 2020. május 11-ig várjuk elektronikusan a varosfejlesztes@hodmezovasarhely.hu e-mail címen, postai úton a Hódmezővásárhely Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési osztályának címezve (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.), a borítékon kérjük feltüntetni a „Klímastratégia” feliratot, valamint személyesen a postaihoz hasonló módon a fenti címen a portán leadva.


Kérjük, segítsék a szakemberek munkáját véleményükkel, hiszen a klímastratégia Önökkel és Önökért készül!

 

A pályázat keretében készülő hódmezővásárhelyi klímastratégia és intézkedési terv egyeztetési változata a https://www.hodmezovasarhely.hu/Klimastrategia/klimastrategia.html oldalon tölthető le és véleményezhető.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp