Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Katasztrófavédelmi gyakorlat

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

figyelem

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy holnap, 2020. szeptember 29-én, Hódmezővásárhely közigazgatási területén a Katasztrófavédelem részleges gyakorlatot tart 10 órától 12 óráig.


A gyakorlat célja a 6800 Hódmezővásárhely, Kutasi út 69. szám alatt található KITE Zrt. telephelyén (mint alsó küszöbértékű veszélyes üzemben) esetlegesen bekövetkező üzemi baleset folytán kialakuló veszélyhelyzet kezelése, a társszervekkel való együttműködés begyakorlása.
A gyakorlat tárgya a káresemény felszámolásában, a kapcsolódó lakosságvédelmi intézkedések végrehajtásában közreműködő szervezetek közös gyakorlata, amelyben a veszélyes ipari üzem feltételezett üzemi balesetének felszámolása, sérültek mentése és ellátása, forgalomelterelés, lakosság elzárkóztatása, tájékoztatása kerül végrehajtásra.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a fenti időpontban a Kutasi út, Csalogány u., Boróka u., Rozmaring u., Téglagyár u., Tulipán u., Jázmin u., Tanya 1193,1418, 1419 és 1420 ingatlanok (veszélyességi övezet) tekintetében útzárra és forgalomterelésre is lehet számítani.

Ezúton kérjük türelmüket és megértésüket!

Koronavírus információk

korona

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Városi mobilapp

Városi mobilapp