Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Jó tanuló-jó sportoló jelölteket ajánlhatnak

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

jotanulo

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is megrendezi a városi sportnapot. Ennek apropóján várjuk a Jó tanuló-jó sportoló-díjra jelöltek neveit.

A hódmezővásárhelyi sportegyesületek és oktatási intézmények a szükséges mellékletek visszaküldésével tudják pályázatukat benyújtani.

A jelölésnek a következő adatokat kell tartalmazni:
- jelölő szervezet neve
- címe
- e-mail
- telefonszám
- képviselő neve

A díj jelölésénél fokozottan vegyék figyelembe a sportteljesítményt, azaz ne a jó tanulmányi eredmény legyen a mérvadó, hanem a kimagasló sporteredményhez társuljon az iskolában nyújtott jó teljesítmény.

A pályázathoz mellékelni kell a jelölt tanulmányi (az iskola által hitelesített) és sport (bélyegzővel és az edző vagy az elnök aláírásával hitelesített) eredményeit, ellenkező esetben a pályázat érvénytelen.

A pályázatokat legkésőbb 2020. január 31. napjáig lehet benyújtani a polgármesteri hivatal emelet 9-es kabinetirodájába, vagy szkennelt formában a kovacs.maria@hodmezovasarhely.hu címen. A határidőn túl beérkező pályázatokat nem bírálják el.
 
 
 
 
 

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp