Gyengénlátó Változat

Ideiglenes parkoló a Zrínyi utcai üres telken

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Jövő héttől ideiglenes parkolóként használhatják a hódmezővásárhelyiek a Zrínyi utca 12-14. szám alatti üres telket. A lebontott bérlakások helyének további hasznosításáról az áprilisi közgyűlésen döntenek majd.

 

Már dolgoznak az ideiglenes parkoló kialakításán a hódmezővásárhelyi Zrínyi utca 12-14. szám alatti üres telken. A 2400 négyzetméteres területen korábban önkormányzati bérlakások voltak, azonban a rossz állapota miatt lebontották a társasházat.   

 

- A szemben lévő kórház parkolói tele vannak. Naponta több száz autónak a parkolását kellene megoldani. Ezért jövő hétfőtől ideiglenes parkolóként használhatják az egészségügyi intézménybe érkezők az üres területet.  Mivel a fizetős övezetben vagyunk, ez is fizetős lesz. Innen pár lépésre található az automata. Bízom benne, hogy ez a parkoló valamelyest megoldja a parkolási problémákat – jegyzete meg Hegedűs Zoltán alpolgármester.

 

Ingatlanfejlesztési szakértők szerint egyébként a későbbiekben szolgáltatási célokra kellene használni a Zrínyi utcai telket.

 

- A helyi építési szabályzat alapján kétszintes, tetőteres épületet lehetne építeni, 3000 négyzetméter hasznos alapterületű ingatlant, és mélygarázst – mondta Hegedűs Zoltán.

 

Az áprilisi közgyűlés tárgyalja majd az üres telek hasznosításának terveit.

 

Eseménynaptár

Közelgő kiemelt események

110 éves a könyvtár 2017. július 3. 09:00 - 2017. augusztus 31. 16:00
Államalapító Szent István király ünnepe 2017. augusztus 18. - 2017. augusztus 20.
Családi Tűzhely 2017. szeptember 11. 17:00 - 18:00

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek