Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Hosszútávúszók Hódmezővásárhelyen

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A hosszútávúszó válogatott tagjai edzőtáboroznak Hódmezővásárhelyen, az őszi olaszországi Európa-bajnokságra készülnek.

 

Három hetet Hódmezővásárhelyen edzőtáborozik a hosszútávúszó válogatott. Szeptember közepén Olaszországban junior Európa-bajnokságot rendeznek, amelyen 5, 7,5 és 10 kilométeres távon indulnak az úszók. Ezen kívül 4x1250 méteres nyíltvízi váltóverseny is lesz. Vásárhelyen edz Rasovszky Kristóf is, aki aranyérmet szerzett a junior világbajnokságon 10 kilométeren.  

- A szállás és az uszoda is tökéletes a felkészüléshez. Egyre jobban megy az úszás, szeretnék ismét nyerni 10 kilométeren, illetve remélem, hogy a váltóval is érmesek leszünk – mondta Rasovszky Kristóf.

A fiatal sportolóknak napi 3 órában, hetente 9 edzésük van a vásárhelyi uszodában, több alkalommal pedig Maty-éren úsznak.

- Az ország egyik legjobb létesítményében készülhetünk fel, nem véletlenül edz itt minden évben Gyurta Dániel és csapata – jegyezte meg Gellért Gábor, a nyíltvízi úszók szövetségi kapitánya.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp