Gyengénlátó Változat

Hírek

Pályázat lakások értékesítésére

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában álló hódmezővásárhelyi lakások értékesítésére.

Tovább olvasom

Hirdetmény - Bérlakások

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata meghirdeti az alábbi megüresedett bérlakásait ideiglenes elhelyezés céljára érvényes lakáskérelemmel rendelkező pályázók számára

Tovább olvasom

Már állnak a falak, ősszel birtokba vehetik új óvodájukat a mezővári gyerekek

Már közel szerkezetkész állapotban van a kárpátaljai magyar település, mezővári új óvodája. A hódmezővásárhelyi közadakozásból megvalósuló intézményt a tervek szerint ősszel nyolcvan gyermek veheti majd igénybe.

Tovább olvasom

Vásárhelyen készült a vizes vb fáklyája

Pénteken ünnepélyes megnyitóval rajtolt el a budapesti vizes világbajnokság. Az év legfontosabb sporteseményének hódmezővásárhelyi vonatkozása is van: a verseny egyik különlegességeként, az olimpia mintájára első ízben indították el a Duna Aréna előtt álló vizes fáklyát, amit egy helyi cég készített el.

Tovább olvasom

Szurkolói terasz a BFMK előtt

Kezdődik a budapesti vizes világbajnokság. A kéthetes versenysorozat alatt a tavalyi labdarugó Eb-hez hasonlóan szurkolói terasz várja majd a Bessenyei Művelődési Központ előtt a hódmezővásárhelyieket.

Tovább olvasom

Megújult a piac és a stadion parkolója

Már használható a felújított hódmezővásárhelyi piac és stadion közös parkolója. Ugyanúgy fizetni kell érte, mint korábban, de aki sokat megfordul itt, érdemes éves bérletet váltania.

 

Tovább olvasom

Itthon vagy! – Hódmezővásárhelyről és az Emlékpontból

Az MTVA az ország turisztikai értékeit bemutató sorozata, az Itthon vagy! stábja Hódmezővásárhelyen forgatott. Felkeresték az Emlékpontot, a zsinagógát és a Magyar Tragédia 1944 Kiállítóhelyet is.

Tovább olvasom

Eseménynaptár

Közelgő kiemelt események

110 éves a könyvtár 2017. július 3. 09:00 - 2017. augusztus 31. 16:00

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek