Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Hírek

Búcsú Almási Istvántól

Búcsú Almási IstvántólPolgármesterétől búcsúzik Hódmezővásárhely. Tisztelt és szeretett polgárától búcsúzik a város.

Tovább olvasom

Orbán Viktor: Almási István minden magyarnak példát mutatott

Orbán Viktor miniszterelnök Almási István családjának levélben fejezte ki részvétét, együttérzését. A miniszterelnök elismerő szavakkal emlékezett meg az elhunyt hódmezővásárhelyi polgármesterről.

Tovább olvasom

Hegedűs Zoltán alpolgármester irányítja Hódmezővásárhelyt az időközi választásig

Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) alpolgármester irányítja Hódmezővásárhelyt az időközi választásig, melyet Almási István polgármester hétfői halála miatt kell kiírni - jelentette be az alföldi város közgyűlésének keddi rendkívüli ülésén Korsós Ágnes címzetes főjegyző.

Tovább olvasom

Gyertyagyújtás Almási István emlékére

Gyertyagyújtással emlékeztek a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal dolgozói az elhunyt Almási István polgármesterre a városházán. Sokan helyezték el a kegyelet mécseseit, fejezték ki részvétüket Almási István otthonánál is.

Tovább olvasom

In memoriam Almási István

Almási István személyében egy úriember távozott a magyar közéletből. Egy kulturált, derűs és szorgalmas alföldi keresztény polgár, mindenek felett pedig: egy jó ember.

Tovább olvasom

Közlemény

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester életének 74. évében elhunyt. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata őszinte részvétet nyilvánít és vigasztalódást kíván szeretett feleségének és gyermekeinek, valamint közeli és távoli hozzátartozóinak. Almási Istvánt Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkedünk. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017. november 21-én 8.00 órakor rendkívüli közgyűlést tart.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Tovább olvasom

Egy havi áramszámlát spórolnak a kórházban napelemekkel

A vásárhelyi és a makói kórházban ismét energetikai fejlesztések valósultak meg. További napelemes rendszerrel, megújuló energiaforrással tették költséghatékonyabbá és egyúttal környezetkímélőbbé az intézmények működését.

Tovább olvasom

Eseménynaptár

Közelgő események

64. Vásárhelyi Őszi Tárlat 2017. október 8. 12:00 - 2017. december 3. 17:00
I. Advent vasárnap 2017. december 3. 15:00 - 17:00

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp