Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Helyrehozzák a széttaposott füvet

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

sar

FRISSÍTÉS: Fontos tisztázni, hogy az autóshow-t nem a terület tulajdonosa, hanem bérlője szervezte. Időközben azt az információt kaptuk, hogy ennek ellenére a tulajdonos mindenben együttműködik az önkormányzattal és visszafüvesíti a közterületet. 

 

A hosszú ideje tartó esőzés miatt felázott a talaj, a Vásárhelyen vendégszereplő cirkusz súlyos járművei összevágták az Aldi melletti területet. A lakosok megnyugtatására közöljük: a társulat és az önkormányzat között létrejött szerződés értelmében a területet a cirkusznak kell rendbe hozni. A kerékpárútra került sarat a város letakarítja.

 

Hasonló helyzet állt elő az egykori Lippai malom területén, ahol hétvégén monster truck autók bemutatóját láthattuk. A telek magánterület, a körülötte lévő közterületet nem a showban szereplő járművek, hanem a látogatók autói rongálták meg. A helyrehozatallal kapcsolatban az önkormányzat az ingatlan tulajdonosával folytat majd egyeztetést.

 

sar

 

sar

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp