Gyengénlátó Változat

Az ország első agrár-vidékfejlesztési ügyfélszolgálata nyílt meg Hódmezővásárhelyen

Az országban elsőként Hódmezővásárhelyen intézhetik egy helyen a gazdálkodók a kormányhivatal agrár és vidékfejlesztést támogató főosztályához, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarához tartozó ügyeiket.

Tovább

Közel 600-an futottak

Közel 600-an álltak rajthoz több kategóriában a III. Hód-Futófesztiválon, a családi- és közlekedésbiztonsági naphoz kapcsolódóan, Hódmezővásárhelyen.

Tovább

Lázár János: tisztázni kell a tram-train körül kialakult helyzetet!

Azért fogok küzdeni, hogy a beruházás megvalósuljon, de Hódmezővásárhely egyetlenegy árdrágító politikára sem mondhat igent! – jelentette ki hódmezővásárhelyi sajtótájékoztatóján Lázár János országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Duplájára nőttek a tram-train beruházás tervezett költségei, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közbeszerzési számításai szerint ugyanis a tervezett 23 milliárd helyett, csaknem 50 milliárd forintot kellene fordítani a Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő villamosvasúti rendszer kiépítésére. A miniszter egyúttal felszólította a tárcát, adjon magyarázatot arra, mi okozza a jelentős áremelkedést.

Tovább

Mászóvár, kerékpárpálya a Nádor utcai oviban

Közel 1 millió forintért játszóeszközökkel bővült a hódmezővásárhelyi Nádor Utcai Óvoda udvara. Mászóvár, kerékpárpálya is várja a gyerekeket.

Tovább

Lezárult a tram-train járműbeszerzése

Lezárult a tram-train járműbeszerzésre kiírt pályázata, így eldőlt, hogy a Stadler Rail Valencia által szállított járművek közlekednek majd Szeged és Hódmezővásárhely között.

Tovább

Hódmezővásárhely a Modern Városok Program utolsó állomása

A város jövőjét hosszútávon meghatározó és jelentős fejlődést eredményező beruházásoknak kell megvalósulniuk Hódmezővásárhelyen a Modern Városok Programban. A kormány célja, hogy a régió mellett az ország gazdasági életére is hatással legyenek a fejlesztések – többek között erről is beszélt Lázár János országgyűlési képviselő a hódmezővásárhelyi televíziónak.

Tovább

Eseménynaptár

Közelgő kiemelt események

110 éves a könyvtár 2017. július 3. 09:00 - 2017. augusztus 31. 16:00

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek