Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Helyi autóbusz közlekedés augusztus 14-21-éig

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Hódmezővásárhelyen a 2017. augusztus 20-i megemlékezés és rendezvénysorozat miatti forgalomkorlátozások érintik a helyi közforgalmú autóbusz közlekedésében az 4-es, 9-es, 10-es és 16-os jelzésű járatok útvonalait, amelyek terelőútvonalon járnak 2017. augusztus 14-étől (hétfő) 2017. augusztus 21-éig.


4-es jelzésű autóbuszvonalon:

 

A 4-es jelzésű autóbuszvonal Kincses temető - Porcelángyár viszonylatú autóbuszjáratai mindkét irányban a - Pálffy - Szántó Kovács János - Deák Ferenc utca - Petőfi út -Andrássy út - Kálvin tér - Bajcsy-Zsilinszky utca - terelőútvonalon közlekednek.

A Porcelángyár irányába közlekedő járatok nem érintik a Kisfaludy S., Teleki utca, és Szent István tér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Pálffy, a Lázár, és Petőfi utca megállóhelyeken állnak meg.

A Kincses temető irányába közlekedő járatok nem érintik a Székkutas irányú Kálvin tér, Szent István tér, Teleki, Kisfaludy S. utca elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Szeged irányú Kálvin tér, Petőfi és Lázár utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.


9-es jelzésű autóbuszvonalon:

 

A 9-es jelzésű autóbuszvonal Kincses temető - Kálvin tér - Kórház - Kincses temető viszonylat autóbuszjáratai a Simonyi - Serháztér - Csalogány utca - Kutasi út - tömbkerülés után a - Simonyi - Klauzál - Mátyás - Gonda József - Bajcsy-Zsilinszky utca - Kálvin tér - Andrássy út - terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik az Epreskert és Piactér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Vásártér, Simonyi, Gomba, Bajza és Mátyás utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

A 9-es jelzésű autóbuszvonal Kincses temető - Kórház - Kálvin tér - Kincses temető viszonylat autóbuszjáratai az - Andrássy út - Kálvin tér - Bajcsy-Zsilinszky - Gonda József - Mátyás - Klauzál - Simonyi - Serház tér utca - terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik a Székkutas irányú Kálvin tér, Piactér és Vásártér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon Makó irányú Kálvin tér, Mátyás, Bajza, Gomba, Simonyi utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

 

10-es jelzésű autóbuszvonalon:


A 10-es jelzésű autóbuszvonal Kertváros - autóbusz-állomás viszonylat autóbuszjáratai mindkét irányban a - Tornyai János - Klauzál - Mátyás - Gonda József - Bajcsy-Zsilinszky utca - Kálvin tér - Andrássy út - terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbusz-állomás felé közlekedő járatok nem érintik a Simonyi, Vásártér, Epreskert és Piactér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Gomba, Bajza és Mátyás utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

A Kertváros felé közlekedő járatok nem érintik a Székkutas irányú Kálvin tér, Piactér, Epreskert, Vásártér, Simonyi utca elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Makó irányú Kálvin tér, Mátyás, Bajza és Gomba utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

 

16-os jelzésű autóbuszvonalon:


A 16-os jelzésű autóbuszvonal Kincses temető - Kertváros viszonylat autóbuszjáratai a Simonyi - Serháztér - Csalogány - Kutasi út - tömbkerülés után a - Simonyi utca - Kutasi út - Simonyi - Klauzál - Mátyás - Gonda József - Bajcsy-Zsilinszky utca - Kálvin tér - Andrássy út - terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik az Epreskert és Piactér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Vásártér, Simonyi, Gomba, Bajza és Mátyás utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

A 16-os jelzésű autóbuszvonal Kertváros - Kincses temető viszonylat autóbuszjáratai az - Andrássy út - Kálvin tér - Bajcsy-Zsilinszky utca - Gonda József - Mátyás - Klauzál - Simonyi - Serház tér utca - terelőútvonalon közlekednek. A járatok nem érintik a Székkutas irányú Kálvin tér, Piactér és Vásártér elnevezésű megállóhelyeket, helyettük a terelőútvonalon a Makó irányú Kálvin tér, Mátyás, Bajza, Gomba, Simonyi utca elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

 

Eseménynaptár

Közelgő események

A látványos raktár: butella, motolla, behívótábla 2018. január 1. - 2018. december 31.
Hétköznapok Vénuszai 2018. január 1. - 2018. december 31.
Évszázadok a Hód tó partján – Houdtól Újvárosig 2018. január 2. - 2018. december 30.

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp