Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Gyurta Kupa közel 300 diákkal

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Második alkalommal rendezte meg a Szent István Általános Iskola Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó tiszteletére a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában a Gyurta Kupát.

 

Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó favorit számával, a 200 méteres mellúszással startolt a Gyurta Kupa Hódmezővásárhelyen. Második alkalommal rendezte meg a Szent István Általános Iskola az általános és a középiskolás diákoknak a versenyt. Az idei viadal arca Süli Ákos, aki egykor Szent Istvános diák volt, és a júliusi junior úszó Európa-bajnokság nagy reménysége.

 

Az úszógála célja változatlan: az úszás megszerettetése, a szabadidő hasznos eltöltése, a megszerzett úszástudás alkalmazása, az Egészséges Vásárhely Program népszerűsítése és az iskolák csapatszellemének erősítése – mondta Walterné Böngyik Terézia, az iskola igazgatója. A versenyen közel 300 diák ugrott medencébe. A vándorkupát az általános iskolák közül a Szent István, a középiskolák kategóriájában pedig a Bethlen Gábor Református Gimnázium vitte haza.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp