Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Gyurta Kupa közel 300 diákkal

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Második alkalommal rendezte meg a Szent István Általános Iskola Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó tiszteletére a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában a Gyurta Kupát.

 

Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó favorit számával, a 200 méteres mellúszással startolt a Gyurta Kupa Hódmezővásárhelyen. Második alkalommal rendezte meg a Szent István Általános Iskola az általános és a középiskolás diákoknak a versenyt. Az idei viadal arca Süli Ákos, aki egykor Szent Istvános diák volt, és a júliusi junior úszó Európa-bajnokság nagy reménysége.

 

Az úszógála célja változatlan: az úszás megszerettetése, a szabadidő hasznos eltöltése, a megszerzett úszástudás alkalmazása, az Egészséges Vásárhely Program népszerűsítése és az iskolák csapatszellemének erősítése – mondta Walterné Böngyik Terézia, az iskola igazgatója. A versenyen közel 300 diák ugrott medencébe. A vándorkupát az általános iskolák közül a Szent István, a középiskolák kategóriájában pedig a Bethlen Gábor Református Gimnázium vitte haza.

Eseménynaptár

Közelgő események

Évszázadok a Hód tó partján – Houdtól Újvárosig 2018. január 2. - 2018. december 30.
"Vásárhelyi Művészélet 1900-1990" című budapesti kiállítás 2018. február 8. 18:00 - 2018. április 29. 18:00
"FÉNYEK JÁTÉKA" - Zoltai Attila kiállítása 2018. április 14. - 2018. május 27.

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp