Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Elkezdődött a Pál utcai Óvoda felújítása

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Elkezdődött a hódmezővásárhelyi Pál utcai Óvoda felújítása. Az energetikai korszerűsítéssel többek között új hőszigetelést, nyílászárókat, emellett pedig új padozatot is kap az épület. A beruházás szeptember végén fejeződik be. Mindez a város számos óvodájára kiterjesztett felújítási program része.

 

 

Másfél év alatt 11 óvoda energetikai korszerűsítése valósul meg 504 millió forintból Hódmezővásárhelyen. Elsőként a Pál utcai Óvoda felújítása kezdődött el több mint 70 millió forintból. Az ide járó 70 gyermek óvodai nevelése a következő 6 hónapban a Malom utcai Óvodában zajlik. Az ovi akadálymentesített lesz, egyebek mellett kicserélik az elektromos hálózatot és korszerűsítik a konyhát is.

 

- Az épület hőszigetelést kap. A falak vakolata, valamint a mennyezet felújítása, javítása után, a festéssel, a meszeléssel, illetve a mázolási munkálatokkal gyakorlatilag újszerűvé válik –  mondta Kovács László önkormányzati képviselő.

 

A vizesblokkot korábban a szülői közösség felújította, így itt csak tisztasági meszelés történik majd, de az udvarrendezésben is segítséget ajánlottak a szülők. A felújított épületet szeptember 30-án adják majd át.

Eseménynaptár

Közelgő események

Évszázadok a Hód tó partján – Houdtól Újvárosig 2018. január 2. - 2018. december 30.
"FÉNYEK JÁTÉKA" - Zoltai Attila kiállítása 2018. április 14. - 2018. május 27.
Gyermeknap a gyermekkönyvtárban 2018. május 26. 09:00 - 13:00
Gyermeknap 2018. május 27. 10:00 - 19:00

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp