Gyengénlátó Változat

Elismerés a legjobb sportolóknak, testnevelőknek, edzőknek

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Újabb négy névvel bővült a hétvégén a hódmezővásárhelyi Hódtói Sportcsarnok büszkeségfala, és átadták a jó tanuló, jó sportoló díjakat is. A Balogh Imsi Sportcsarnokban sportbál zárta a városi sportnap programját.

 

Az „Akikre büszkék vagyunk” táblára újabb négy név került fel a városi sportnapon, Hódmezővásárhelyen. A tavaly elhunyt Balogh Imre testnevelő és kosárlabda edző mellett dr. Elek András, a Vásárhelyi Kosársuli megalapítója, edzője, elnöke és a helyi ökölvívás legendás alakja, Szalkai László, valamint Nagyillés Mihály, a tájékozódási futás hódmezővásárhelyi megalapítójának neve is megtalálható már a Hódtói Sportcsarnok büszkeségfalán.

 

- Remélem, mint egy új sportágat bevezető, hozzájárultam ahhoz, hogy Vásárhely ismertsége és elismertsége nagyobb legyen az országban – fogalmazott Nagyillés Mihály.

 

A hagyományokhoz híven a városi sportnapon osztották ki a jó sportoló, jó tanuló díjakat. Felnőtt, szenior sportolókat és csapatokat is díjaztak, de a testnevelők, az edzők és a sportvezetők áldozatos munkáját is elismerte a városvezetés.

 

- Hosszú évekre visszatekintő múltja van már a sportnapnak, amely számomra minden évben az egyik legfontosabb sportesemény. Ilyenkor emlékezünk meg ugyanis a legjobbakról – jegyezte meg Almási István polgármester.

 

A program a Balogh Imsi Sportcsarnokban a második sportgálával zárult.

 

Díjazottak.

Eseménynaptár

Közelgő kiemelt események

Hegedűs Endre koncertje 2017. április 26. 19:00 - 21:00
XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2017. május 4. 09:00 - 2017. május 6. 20:00
Petruska & Szeder koncert 2017. május 18. 19:30 - 21:30
BON BON MATINÉ: Ludas Matyi 2017. május 27. 17:00 - 18:00

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek