Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Elismerés a legjobb sportolóknak, testnevelőknek, edzőknek

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Újabb négy névvel bővült a hétvégén a hódmezővásárhelyi Hódtói Sportcsarnok büszkeségfala, és átadták a jó tanuló, jó sportoló díjakat is. A Balogh Imsi Sportcsarnokban sportbál zárta a városi sportnap programját.

 

Az „Akikre büszkék vagyunk” táblára újabb négy név került fel a városi sportnapon, Hódmezővásárhelyen. A tavaly elhunyt Balogh Imre testnevelő és kosárlabda edző mellett dr. Elek András, a Vásárhelyi Kosársuli megalapítója, edzője, elnöke és a helyi ökölvívás legendás alakja, Szalkai László, valamint Nagyillés Mihály, a tájékozódási futás hódmezővásárhelyi megalapítójának neve is megtalálható már a Hódtói Sportcsarnok büszkeségfalán.

 

- Remélem, mint egy új sportágat bevezető, hozzájárultam ahhoz, hogy Vásárhely ismertsége és elismertsége nagyobb legyen az országban – fogalmazott Nagyillés Mihály.

 

A hagyományokhoz híven a városi sportnapon osztották ki a jó sportoló, jó tanuló díjakat. Felnőtt, szenior sportolókat és csapatokat is díjaztak, de a testnevelők, az edzők és a sportvezetők áldozatos munkáját is elismerte a városvezetés.

 

- Hosszú évekre visszatekintő múltja van már a sportnapnak, amely számomra minden évben az egyik legfontosabb sportesemény. Ilyenkor emlékezünk meg ugyanis a legjobbakról – jegyezte meg Almási István polgármester.

 

A program a Balogh Imsi Sportcsarnokban a második sportgálával zárult.

 

Díjazottak.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp