Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Újabb megmozdulást szervezett a Zöld-Szikla

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

2007 óta tevékenykedik Hódmezővásárhelyen a Zöld Szikla Művészet és Természetvédő Alapítvány, melynek tagjai rendszeresen szerveznek környezetvédelmi megmozdulásokat és kulturális eseményeket. Most a Kása erdőt takarították ki.

A Zöld Szikla Művészet és Természetvédő Alapítvány fő tevékenységi köre a természet védelme és megismerése. A város önkormányzatával közösen ezúttal a vásárhelyi parkerdőt igyekeztek megtisztítani a szeméttől.

- Mivel sokat járunk a környéken, mindig látjuk, hol vannak azok a lokális központok, ahol szemetet, illetve oda nem illő anyagot találhatunk. A Kása erdő is azok közé a területek közé tartozik ahova kijárunk, így észrevettük 1-2 hónappal ezelőtt, hogy tetemes szemét halmozódott fel. Innen jött a kezdeményezés - mondta Sulyok Zoltán.

A felhalmozódott szemét nagy részét az önkormányzat már elszállítta, így kisebb menyiség össszeszedése volt a feladata a csapatnak, akik a korábbiakban már több hasonló megmozdulást is szerveztek.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp