Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Jótékonysági estet szervezett a Zöld Szikla

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Jótékonysági estet rendeztek a Veszprém megyei iszapkárosultak megsegítésére az Ifjúsági Házban. A műsort a Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány állította össze.

Bábelőadás, néptáncbemutató, koncertek és verses felolvasóest várta a segíteni vágyókat az Ifjúsági Házban. A rendezvényt az iszapkárosultak támogatására szervezte az intézmény és a Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány, a programon pénz és egyéb adományokat is gyűjtöttek.

- Számos magánszemély tisztítószereket, gumikesztyűt és vegyszereket ajánlott fel. Mivel láttuk a televíziós híradásokban, hogy ruhaneműre már nincs szükségük a károsultaknak, ezért azt már nem is gyűjtöttünk - mondta Papp Róbert, az Ifjúsági Ház ügyvezető igazgatója.

A rendezvény minden korosztály számára kikapcsolódást nyújtott. Délután a gyerekeknek szóltak a programok, míg este már a felnőtteké volt a főszerep. A fellépők és a szervezők karitatív munkában vállalták az est lebonyolítását, amelyhez még az utolsó pillanatokban is csatlakoztak fellépők. Szentesről például tűzzsonglőrök érkeztek műsorral.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp