Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Ismét megtisztította a Tisza partot a Zöld Szikla Alapítvány

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Összegyűjtötte a Tisza mentén található hulladékot a Bodzási út végén a Zöld Szikla Alapítvány. A szemétszedési akciót immár negyedik alkalommal rendezték meg.

„Újra a szemetek ellen a balczi réten” címmel rendezte meg hulladékgyűjtési akcióját a Zöld Szikla alapítvány, melynek célja a Tisza partjának rendbetétele, takarítása volt. A csapat hatalmas zsákokkal indult el a turistaösvényen a Bodzási út végéről, egészen a Tisza-parti rakodóig és minden nem odavalót összeszedtek. Sulyok Zoltán, az akció szervezője elmondta, a mostani akción kevesen vettek részt, de annál szorgalmasabbak voltak.

- Nem vagyok elkeseredve a kevés létszám miatt, volt olyan év mikor csak ketten indultunk el, volt amikor tucatnyian. Nem a létszám a lényeg, hanem a hozzáállás, hogy gondoskodjunk a környezetünkről és persze nem elhanyagolható szempont a mozgás és a jó társaság sem - mondta Sulyok Zoltán, az akció szervezője.

Az önkéntes csapatot a Kiskunsági Nemzeti Park is támogatta, tőlük az elmúlt években többen is harcba szálltak a szemét ellen.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp