Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Ismét megtisztította a Tisza partot a Zöld Szikla Alapítvány

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Összegyűjtötte a Tisza mentén található hulladékot a Bodzási út végén a Zöld Szikla Alapítvány. A szemétszedési akciót immár negyedik alkalommal rendezték meg.

„Újra a szemetek ellen a balczi réten” címmel rendezte meg hulladékgyűjtési akcióját a Zöld Szikla alapítvány, melynek célja a Tisza partjának rendbetétele, takarítása volt. A csapat hatalmas zsákokkal indult el a turistaösvényen a Bodzási út végéről, egészen a Tisza-parti rakodóig és minden nem odavalót összeszedtek. Sulyok Zoltán, az akció szervezője elmondta, a mostani akción kevesen vettek részt, de annál szorgalmasabbak voltak.

- Nem vagyok elkeseredve a kevés létszám miatt, volt olyan év mikor csak ketten indultunk el, volt amikor tucatnyian. Nem a létszám a lényeg, hanem a hozzáállás, hogy gondoskodjunk a környezetünkről és persze nem elhanyagolható szempont a mozgás és a jó társaság sem - mondta Sulyok Zoltán, az akció szervezője.

Az önkéntes csapatot a Kiskunsági Nemzeti Park is támogatta, tőlük az elmúlt években többen is harcba szálltak a szemét ellen.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp