Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Lösz fesztivál rekord kísérlettel

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Negyedik alkalommal rendezték meg a Lösz kulturális fesztivált Vásárhelyen.  A programsorozat egyik legfőbb célja a hagyományok megőrzése.

A fesztivál a Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány, valamint a Petőfi Művelődési Központ rendezésében valósult meg. Az események ezúttal is a Tájházban és annak környékén zajlottak.

– Folk- és népzenekarok léptek fel, kiállítások, filmvetítések, hagyományőrző bemutatók várták az érdeklődőket – mondta Sulyok Zoltán főszervező, a Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány elnöke.

Az egész napos eseménysorozat számos különlegességgel szolgált, még egy rekordkísérlettel is megpróbálkoztak az esemény kapcsán.

– Gaáli Zsolt fafaragó művész 25 órán keresztül dolgozott, ami egyben Guiness-rekord kísérlet – tudtuk meg Sulyok Zoltántól. – Kuriózum volt a Sheket együttes, valamint a Végletek zenekar koncertje is, de úgy vélem mindenki találhatott kedvére valót a programok közül.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp