Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Séta és természetvédelem a Tisza árterében

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Kedves Természetbarátok! A Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány november 28- án önkéntes alapon a Tisza árterébe került "tájidegen" anyagokat gyűjti össze egy kellemes séta keretében. A környezet megtisztítása a Bodzási út végétől indul. Találkozó a biciklivel érkezők számára 13.00-kor a Kossuth téren, a gépjárművel érkezőknek 13.30-kor a Bodzási út végén lévő fordulónál.

A Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány egy kellemes séta keretében november  28- án a Tisza árterébe került "tájidegen" anyagokat gyűjti össze. A program időjárástól független, az érdeklődőknek a megfelelő ruháról gondoskodniuk kell. Találkozó a biciklivel érkezők számára 13.00-kor a Kossuth téren, a gépjárművel érkezőknek 13.30-kor a Bodzási út végén lévő fordulónál (Kossuth térről a Zrínyi utca folytatása). A megmozdulás a tervek szerint 3 órát vesz igénybe.

A Zöld Szikla további programjai: december 5- én és 9- én vásárhelyi művészekkel mutatkoznak be két alkalommal is Szegeden a Dóm téren, az adventi ünnepség részekén.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp