Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Idén is pályázhatnak a hátrányos helyzetű, felsőoktatásban tanulók a Bursa Hungarica ösztöndíjra. Jelentkezni november 8-áig lehet.

 

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is csatlakozik a Bursa Hungarica ösztöndíjrendszerhez a hódmezővásárhelyi önkormányzat.

- Tavaly összesen 66-an pályáztak és 48-an kaptak támogatást. Ennek az összege összesen 2 millió forint volt – jegyezte meg Vágó János önkormányzati képviselő.

A pályázat hátrányos szociális helyzetű, már nappali tagozatos hallgatóknak, vagy jövőre jelentkezőknek szól. A jelentkezés a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül történik (EPER), amelyhez regisztráció szükséges. Az itt található nyomtatványokat kell kitölteni, és beadni az önkormányzathoz, az emelet 20-as irodába.  A pályázat beadási határideje 2016. november 8-a.

Az ösztöndíjjal kapcsolatban érdeklődni a 62/ 530-103-as telefonszámon lehet.

Koronavírus információk

korona

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE:

Hívhat bennünket munkaidőben az alábbi számokon: Népjóléti csoport: 06-62-530-100

 

Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszám: 06 30 616 2535

A Cigány Nemzetiségi Önkormányzat telefonszáma: 06 70 946 2603, jelentkezhet Whatsapp-on is, e-mail: titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06 30 977 2036 -os telefonszámon.

 

Írjon e-mailt a segitsegkeres@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás

Városi mobilapp

Városi mobilapp