Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Arcív önkormányzati

Pályázat az első világháború hódmezővásárhelyi emlékművének bővítésére: a hősök nevének megjelenít

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot ír ki az első világháború centenáriuma kapcsán a Nagy Háborúban elesett hódmezővásárhelyi katonák nevének megörökítésére. A Kossuth téri emlékmű bővítésére: a hősök nevének megjelenítésére.

Tovább

Alpolgármesteri fogadóóra

Dr. Kószó Péter és Hegedűs Zoltán alpolgármesterek 2016. december 13-án (kedd) 9-12 óráig a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal emelet 5-ös irodájában tartanak lakossági fogadóórát.

Tovább

Közmeghallgatás

KözmeghallgatásHódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2016. december 9-én, pénteken 10 órától közmeghallgatást tart a polgármesteri hivatal dísztermében. A közmeghallgatás fő témái: a város tömegsportja, a sportegyesületek helyzete, a város közúthálózata (kitérve az északi és keleti elkerülő utakra is).

Tovább

Újabb TOP-os támogatás: több mint 2 milliárd forint

Több mint 2 milliárd forint támogatást nyert intézményi energetikai korszerűsítésre és az ipari park bővítésére a Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Hódmezővásárhely.

Tovább

Jövőre építkezhetnek az önkormányzati kedvezményes telkeken

Jövőre családi házak épülhetnek Új-Kishomokon, a hódmezővásárhelyi önkormányzat kedvezményesen telkein.  A felparcellázás előtt álló terület közművesítése hamarosan kezdődik.

Tovább

Nyilvános pályázat lakások értékesítésére

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában álló hódmezővásárhelyi lakások értékesítésére.

Tovább

Fontos információk

1

Programok

Programok a városban

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Városi mobilapp

Városi mobilapp