Gyengénlátó Változat

A DÉMÁSZ ügyfélszolgálata is a városházán lesz

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Együttműködési megállapodást kötött Hódmezővásárhely és a DÉMÁSZ Zrt. A víz-, a távhő-, valamint a hulladékszolgáltatás mellett, az áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeket is a lakosságszolgálati irodában intézhetik majd a vásárhelyiek.

 

Együttműködési megállapodást írt alá Hódmezővásárhely polgármestere, Almási István és Kóbor György, a DÉMÁSZ Zrt. vezérigazgatója.

 

- A szolgáltató beköltözik a polgármesteri hivatal lakosságszolgálati irodájába, és a víz-, a távhő-, valamint a hulladékszolgáltatás mellett, itt intézhetik majd az áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeket is. Szeptember 1-jétől pedig a tervek szerint a gázszolgáltató is beköltözik – jegyezte meg Almási István.

 

A DÉMÁSZ több, a közvilágítás fejlesztését célzó munkát végez.

 

- Összességében 150 millió forintnyi beruházást terveztünk idén, amely többek között a közvilágítás fejlesztését jelenti - mondta Kóbor György.

 

A szolgáltató saját forrásból végez minőségjavító- és felújítási munkákat, valamint a tervek szerint elektromos járművek töltésére alkalmas töltőállomást is telepít Hódmezővásárhelyen.

Eseménynaptár

Közelgő kiemelt események

Nagybata Márta kerámiafestő és Tóth Benedek korongos kiállítása 2017. augusztus 30. 00:00 - 2017. szeptember 24. 00:00
Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap 2017. szeptember 16. - 2017. szeptember 22.

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Online időpontfoglalás